Hej och hallå på er! 😊

Idag så bjuder jag på ett recept på underbart goda glutenfria chocolate chips Cookies med små marshmallows i! Jätte goda att ha i en kakburk och bjuda på när man har besök.. även lite farliga då dem är så goda så man själv smyger och tar en då och då! 
Så, man får vara försiktig så dem inte tar slut på direkten! 

(null)

Du behöver:
  • 225 g smör 
  • 2,5 dl brun farin 
  • 2 dl strösocker 
  • 3 tsk vaniljsocker 
  • 2 ägg 
  • 4 dl glutenfritt mjöl  
  • 1 tsk bikarbonat 
  • 0,5 tsk salt 
  • 3 dl chokladknappar (eller grovhackad choklad) 
  • 50 g marshmallows
Gör såhär:
  1. Värm ugnen till 225°. Klä plåtar med bakplåtspapper. 
  2. Arbeta samman smör, farinsocker, strösocker och vaniljsocker. 
  3. Tillsätt äggen, ett i taget och blanda väl. 
  4. Blanda samman mjöl, bikarbonat och salt. 
  5. Rör ner blandningen i äggsmeten och tillsätt choklad och marshmallows. 
  6. Dela degen i delar, rulla dom och platta till dom lätt med handflatan.
  7. Placera respektive kaka på bakplåtsklädd plåt. Det behövs utrymme mellan kakorna.
  8. Grädda kakorna i mitten i ugnen i cirka 10 minuter.
  9. Låt kakorna svalna lite innan kakorna flyttas till galler för att svalna helt.

(null)

(null)